Cauta informatii pe website:

Invitaţie în Carpaţi - Decembrie 2006

Descarca revista
Ultimul numar al revistei Invitatie in Carpati
Pentru a putea vizualiza revistele, aveti nevoie de Adobe Acrobat Reader

Cuprins

  • Parâng: Marcaje mincinoase
  • Piatra Mare: La boncănit
  • Faună: Cerbul carpatin
  • Fenomene: Haloul
  • Maramureşului: Muntele Pop Ivan
  • Sureanu: Cheile Băniţei, Călare prin subteran, Cheile Munceilor şi Jgheabului
  • Bucegi: Brâul lui Răducu
  • Căpăţânii: Peste creastă, Peşteri din Târnovu
  • Oaş: Piatra Bixadului
  • Bibliografie montană


2008

2007

2006

2005

2001

2000

1999

1998

1997