Cauta informatii pe website:

Invitaţie în Carpaţi - Noiembrie 2006

Descarca revista
Ultimul numar al revistei Invitatie in Carpati
Pentru a putea vizualiza revistele, aveti nevoie de Adobe Acrobat Reader

Cuprins

  • Munţii Gutâi: Creasta Cocoşului
  • Munţii Siriu: Marcajele
  • Subcarpaţii sudici: Tăierea sării
  • Obcina Mare: Peştera de la Ciumârna
  • Munţii Măcin: Păducelul
  • Munţii Bucegi: Traversare alpină
  • Turcia: Munţii Kackar, 3936 metri
  • Bibliografie montană


2008

2007

2006

2005

2001

2000

1999

1998

1997