Cauta informatii pe website:

Invitaţie în Carpaţi - Aprilie 2007

Descarca revista
Ultimul numar al revistei Invitatie in Carpati
Pentru a putea vizualiza revistele, aveti nevoie de Adobe Acrobat Reader

Cuprins

  • Munţii Bucegi: Creasta Morarului, parcurgerea Acelor
  • Munţii Sureanu: Peşterile de la Tecuri
  • Ţara Oaşului: Cetatea lui Tămaş
  • Obcina Mare: Gresii spectaculoase pe Ascuncelu
  • Munţii Făgăraşului: Căldarea Grohotişului, toamna
  • Bibliografie montană


2008

2007

2006

2005

2001

2000

1999

1998

1997